Treadmill

TAPPEJENS

En vanlig fyr som tapper øl

 
Ready for Workout

SLIK ER JENS

En vanlig fyr som tapper øl

Mitt navn er Jens, og jeg er en vanlig fyr som tapper øl. Fanget jeg interessen din nå? Så bra :) 

Velkommen til min nettside forresten! Her kan du lese om de to tingene som opptar meg mest: tapping av øl og trening! Mange syns det er en merkelig kombinasjon men i mitt liv er det helt normalt

Jeg bruker dette utstyret for å tappe øl, og når jeg tapper øl må jeg selvfølgelig spise pizza! Her er min favoritt. Jeg trener på SATS. Møt meg gjerne der :)

Jeg har aldri laget en nettside før, så jeg beklager så mye at det er litt krøll på siden her. Men jeg jobber med å rette opp i det :) følg med!

 
 
 
Søk
  • tappelufjens

Det var en gang :)

Oi dette var et fint sted å lage nettside! Jeg heter altså TappeJens. Egentlig heter jeg Jens Tappeluf. Har aldri møtt noen med samme navn som meg så det er litt stas egentli :) jeg er 42 år gammel mann som har en katt som heter Pus og jeg liker å trene. Eller, liker og liker. Jeg må gå ned i vekt for ellers sa legen at jeg kunne dø så derfor trener jeg. Mor ble glad da, hun vil vel ha meg i mange år til hehe :)

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Anbefaler denne restauranten

https://primafila.no/pizza-restaurant-oslo/ Selv om jeg trener mye så er det viktig å kose seg i blant :) så her er min ynglings resturant for pizza! Jeg går ofte hit. Eller ikke så ofte som jeg pleid

 

CONTACT

500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

123-456-7890